Raya ~ Knuffelkampioen | Cuddle champion

Ik ben hard op weg om knuffelkampioen te worden. Ik heb namelijk het knuffelen tot kunst verheven. Ik ga dan naast mijn vrouwtje op de bank zitten. En dan geef ik haar het teken dat ik geknuffeld wil worden. Dat moet heel zorgvuldig en volgens bepaalde rituelen gebeuren. Ik bepaal op welke plekjes gekriebeld moet worden. Ik heb daar inmiddels al allerhande standjes voor bedacht. En die ga ik vaak een voor een af zodat ik overal gekriebeld ben. Soms maak ik bijna een koprol op de bank, zo ingewikkeld zijn de standjes die ik bedacht heb. Het knuffelritueel kan heel lang duren. En als ik dan eindelijk klaar ben ga ik lekker in de kussens liggen.

Raya-kussens

I’m well on the way to become hugging champion since I have made cuddling into art. I sit next to my mom on the couch. And then I give her the sign that I want to be cuddled. That must be very carefully done according to certain rituals. I determine which spots have to be tickled. I’ve already figured out all kinds of positions for that. And I often move from position to position until I’m tickled everywhere. Sometimes I make almost a somersault on the couch, so complicated are the positions that I made up. The hug ritual can take a long time. And when I’m done I’m going to finally lay back and rest on the pillows.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *