Noor ~ Mijn eerste bericht | My first message

Ik heb al heel lang niet meer in mijn dagboek geschreven omdat dit veel werk was. Maar nu heb ik een blog. En misschien dat het hiermee beter gaat.

Op dit moment ben ik aan het revalideren van mijn operatie. Mijn schouderpees was namelijk ontstoken. Zo erg dat er niet veel meer aan te doen was dan hem door te laten snijden. Dat is eind oktober gebeurd en inmiddels kan ik al best goed normaal lopen. Ook lukt het me steeds beter om een sprintje te trekken. Maar als ik in draf loop dan hink ik nog behoorlijk. Ik ben ongeveer halverwege mijn herstel. Op het moment moet ik twee keer in de week zwemmen. Daardoor gaat het snel een heel stuk beter met mij.

Dat is maar goed ook want vorige week heeft het gesneeuwd. En toen mocht ik voor het eerst echt met Raya buiten spelen. Raya en ik hadden het samen spelen zo gemist. Dus nu zijn we weer dolgelukkig

Noor-sneeuw

I have not written in my for a long time diary because it was a lot of work. But now I have a blog. And maybe it’s easier this way.

At the moment I am recovering from my surgery. My shoulder had an inflamed tendon. So bad that there was little more to do than to let them cut it through. That was at the end of October and now I can already walk pretty good. Even manage to go full speed too. But when I trot I still am pretty lame. I’m about halfway through my recovery. At the moment I have to swim twice a week. Therefore it goes a whole lot better with me.

That is very convenient because last week it snowed. And Raya and me were allowed to play outside for the first time. Raya and I had missed it so much to play together. So we are very happy to be allowed outside together again.

Noor-zwemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *