Pyr-praat ~ Wandelen | Hiking

We gaan de laatste tijd veel wandelen. Want Noor moet revalideren maar we zijn de vier-keer-per-dag rondjes van 20 minuten door ons eigen bos zo beu! Alle vier zijn we die rondjes beu. En dus gaan we de laatste tijd heel veel wandelen. Eigenlijk mogen we dan niet snuffelen en plassen en poepen (ja hé!). Maar omdat we altijd zo’n 4 tot 5 kilometer lopen trainen we onze spiertjes toch wel goed.

Vandaag hadden we weer een knooppunten route uitgestippeld. Dus wij kregen onze wandeltuigjes weer aan en dan weten we alweer genoeg. Jippie! Maar deze keer waren er heel veel mensen. Dat vonden baasje en vrouwtje wel een beetje ergerlijk maar wij niet hoor! Het maakt ons niet uit en hoe meer hondjes er zijn hoe meer luchtjes om aan te snuffelen. Precies waar wij waren hadden ze namelijk een “zoek-de-snert” route georganiseerd. En wij konden die snert wel vinden hoor! We hebben lekker ook een paar worstjes gegeten en het bakje uitgelikt. Na de wandeling waren we heel moe van alle indrukken.

Pyr-soep1

We do a lot of hiking lately. Because Noor has to recover from her surgery and we are so tired of  the four-times-a-day rounds of 20 minutes in our own forest! All four of us are very tired of those rounds. And so we do a lot of walks in nature areas lately. Actually we are not allowed to sniff and pee and poop on training rounds (yeah right!). But because we always walk 4 to 5 kilometres we do train our muscles still good.

Today we had mapped out a route. So we had to wear our walking harnesses and than we already know enough. Yippee! But this time there were a lot of people. Mom and dad found it a bit annoying but we don’t care! It does not matter to us, and the more dogs to more odours to sniff. Exactly where we walked they had organized a “find-the-pea-soup” route. And oh yes, we could find that pea soup! We have also eaten some delicious sausages and licked out the bowl. After the walk we were quite tired of all the impressions.

Pyr-soep2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *